TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno




Novice in dogodki



29
Dec

Zimska ponudba Jezersko

Za Vas smo na enem mestu zbrali vse pomembne informacije, s pomočjo katerih bo vaše bivanje na Jezerskem zares prijetno in brezskrbno.
18
Dec

PROMETNI REŽIM V DOLINI RAVENSKE KOČNE

Promet v ledeniško dolino Ravenske Kočne v zimskem času, ni več dovoljen in se zaključi ob lovskem domu. Pot v dolino lahko nadaljujete peš. 
14
Sep

Začasna zapora planinske poti Mrzli dol - Križ

Planinska zveza Slovenije in Planinsko društvo Celje Matica obveščata, da bo od 14. 9. 2023 do 17. 9. 2023 ZAPRT zelo zahtevni odsek planinske poti Mrzli dol (1878 m)–Križ (2114 m). 
29
Avg

Zelena pravila Jezerskega

Jezersko je občutljivo naravno okolje, kjer narava naša velika vrednota. Zato na Jezerskem, spoštujmo naša zelena pravila, tako domačini kot obiskovalci!
Vabljeni k branju le teh.
22
Avg

1. Dobrodelni tek Jezersko

Teči v neokrnjeni naravi je čudovito. Teči za dober namen tam kjer je narava najlepša pa je neprecenljivo. Prav to vam na Jezerskem ponujamo s prireditvijo Tečem – pomagam otrokom z rakom.
21
Avg

Kampiranje izven urejenih površin - prepovedano !

Spoštovani obiskovalci!
Kampiranje izven urejenih in za kampiranje namenjenih površin je prepovedano in kaznivo.

11
Avg

Zapora doline Komatevra

Zaradi skalnega podora zaprta cesta pri vstopu v dolino Komatevra.


10
Jul

POMEMBNO obvestilo -Kranjska koča na Ledinah

Kranjska koča na Ledinah bo letos deležna prenove. Posledično koča ne bo stalno odprta, stregli bodo le pijačo ali pa bo koča zaprta brez oskrbe. 



Copyright 2024, Izdelava MMstudio