TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno




Novice in dogodki



12
Jun

Češka koča - odprtje 18.6.2023

Češka koča na Spodnjih Ravneh se odpira z dnem 18.6.2023.
Koča bo odprta do 2.10.2023


Lepo vabljeni

13
Maj

Vodne poti Kamniško-Savinjskih Alp

Okoli Kamniško-Savinjskih Alp je polno čistih voda. Na spletni strani Kamniško - Savinjske Alpe zato lahko najdete zavihek Vodne poti KSA. Pot, dolga 160 km, obkroža Alpe v 11 etapah. V dveh od njih je tudi Jezersko.   

21
Feb

Rezultati smuka jezerskih starih korenin

Na pustno nedeljo smo se Jezerjani zbrali na prireditvi Starih korenin in organizirani tradicionalni Smuk jezerskih smučarskih korenin 2023. Letos nam ni bilo treba iskati senčnih zaplat, saj je bila zima radodarna s snežno odejo, ki nas bo še nekaj časa razveseljevala z zimskimi radostmi. Tako kot nekaj zadnjih let, so nas gostili v Parku Jezersko in del novega smučišče Jaga baba je bil pripravljen za vse letošnje tekmovalce, predvsem pa za njihovo starodobno opremo, ki potrebuje posebne maže in še skrbnejšo pripravo. Ker je zmagovalec tisti, ki je doma v povprečnem času, se s hitrostjo nismo dosti ukvarjali, saj pri tekmovanju šteje tudi oprava/maska, nastop in močna spodbuda gledalcev.

10
Feb

Prvenstvo občine Jezersko v veleslalomu

Športno društvo in Občina Jezersko vljudno vabita vse občane in občanke na vsakoletno tekmovanje v veleslalomu. Letos se bo tekma odvijala v soboto, 18. februarja 2023, ob 10. uri na smučišču Jaga Baba v Sibiriji.
26
Jan

26. memorial Luke Karničarja in Rada Markiča

Pozdravljeni prijatelji turnega smučanja!

Res hitro minevajo leta in pred nami je že 27. turnosmučarsko tekmovanje in 26 memorial! Vse podrobnosti v zvezi s tekmovanjem boste našli v notranjosti novice. Tekmovanje bo 4.2.2023, torej en teden kasneje, kot je objavljeno v koledarju! Proga bo podobna kot lansko leto. Zapadlo je kar nekaj snega, tako da pričakujemo pravo turnosmučarsko doživetje. Mimogrede, proga ni zahtevna, zato povabljeni prav vsi turni smučarji in smučarke!

PD Jezersko: Milan Šenk

20
Dec

PROMETNI REŽIM IN SPREHAJALNE POTI V ČASU ZIMSKE SEZONE

V času zimske sezone na območju Ravenske Ročne velja spremenjen prometni režim, zato vas vljudno prosimo, da se ga držite, saj bo tako vaš obisk Jezerskega veliko bolj prijeten.
20
Dec

Vabilo na potopisno predavanje: Altaj

Danes, v torek, 20. 12. 2022, ob 18. uri ste vljudno vabljeni v dvorano Korotan, kjer boste lahko prisluhnili Ireni Zupančič, ki bo z nami delila utrinke s svojega potovanja po Altaju.

05
Dec

Letni stenski koledar "Jezersko 2023"

Polepšajte svoj dom z motivi Jezerskega, z njim pa lahko razveselite tudi svoje sorodnike in prijatelje. Tokratna izdaja stenskega koledarja je obarvana z motivi jezerskih običajev.



Copyright 2024, Izdelava MMstudio