TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno
Novice in dogodki05
Jul

Turistični prevoz v dolino Ravenske Kočne

Za obiskovalce Jezerskega je ob koncih tedna (sobota in nedelja) in praznikih v juliju in avgustu na voljo organiziran prevoz v dolino Ravenske Kočne.
04
Jul

Zapora dela planinske poti, proti Golemu vrhu

Zaradi žičniškega spravila v vetru podrtega drevja, zapiramo odsek planinske poti, Jenkova planina – Goli vrh, po slovenski strani. Pot bo zaprta predvidoma do 19.7.2024.
03
Jul

Avtobusni vozni red

Avtobusni prevozi na povezavi Kranj - Jezersko in Jezersko - Kranj, sedaj na voljo 3x dnevno, ob sobotah, nedeljah in praznikih.

01
Jul

JEZERSKA ŠTORIJA JULIJ – AVGUST 2024

Tudi letošnje poletje smo pripravili preplet dogodkov, ki predstavljajo pomembno vez med preteklostjo in sedanjostjo. Gre za našo identiteto, ki smo jo ohranili in jo želimo deliti z vami.
30
Jun

Vabimo vas k igri tenisa

Vabimo vas k igri tenisa na skrbno urejenem teniškem igrišču, tik ob gozdu, na mirni lokaciji v čudovitem gorskem ambientu. 

28
Jun

Razstava "Vse kar je lepo"

Otvoritev razstave to nedeljo 30.6.2024, ob 18:00 v kulturni dvorani Korotan.
19
Jun

HOP ON - HOP OFF prevoz okoli Kamniško Savinjskih Alp

Potovanje okrog Kamniško-Savinjskih Alp bo tudi letos poleti preprosto in trajnostno. Obiskovalci in domačini se boste namreč na pot lahko odpravili z organiziranim krožnim prevozom.
26
Jun

Zapora poti v Češko kočo

Zapora dela poti proti Češki koči, od parkirišča Ravenska Kočna proti Štularjevi planini, do predvidoma sobote 29. junija.Copyright 2024, Izdelava MMstudio