TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno


Nastanitve
Šenkova domačija

Zgornje Jezersko 140, 4206 Zgornje Jezersko

GSM:+386 (0)41 467 008
E- MAIL: info@senkovadomacija.si

Več o nastanitvi
Domačija se nahaja v bližini cerkve sv. Andreja v Ravnem. Na desni strani ob cesti je dobro vidna oznaka, ki kaže smer proti domačiji. Nudimo različne možnosti preživljanja prostega časa v neokrnjeni naravi ter sobivanju z mogočno 500 let staro kmečko hišo. Pod jesenovimi drevoredi je prostor za postavitev 20-ih šotorov, na dvorišču med stavbami pa prostor za avtodome in prikolice. Tuš in sanitarije s toplo vodo so urejene v obnovljenem starem volovjeku, kjer je tudi kurilnica in prostor za sušenje. Pod nadstreškom je urejena zunanja kuhinja s štedilnikom in hladilnikom ter opremo za kuhanje in postrežbo hrane. Zraven je tudi korito s čisto izvirsko vodo in kurišče za taborni ogenj. Na kmetiji si je možno ogledati domače živali. Nudimo pa tudi obroke in možnost prenočevanja v sobah in apartmajih.


Več informacij:
www.senkovadomacija.siCamping & Glamping Cvet gora

Zg. Jezersko 124, 4206 Zg. Jezersko

TEL: +386 70 542 123
Več o nastanitvi
Čudovito in neokrnjeno okolje Jezerskega je kot nalašč za vse, ki potrebujejo oddih od ponorelega sveta in si želijo svoje počitnice preživeti v okolju, kjer čas še vedno teče nekoliko počasneje. Kamp Cvet gora je idealno izhodišče za gorske ture, pohodništvo, ribolov, lov, kolesarjenje, ježo in plezalne poti.

KAMPING

V kampu Cvet gora bomo poskrbeli, da se boste pri nas počutili domače in varno.
Na voljo vam je 20 parcel za šotore in 11 parcel za avtodome ali prikolice. Vsem gostom so na voljo sanitarije s toplo vodo, uporaba letne kuhinje in brezplačen WI-FI.

Dobrodošle tudi domače živali.


GLAMPING

Glamp hišice za 2 osebi in družinski glamp

Preživite pravi gorski oddih v tesnem stiku z neokrnjeno naravo. Naše lesene glamping hišice so opremljene domačno in udobno. Nahajajo se v lepo urejenem, mirnem in zelenem okolju.

Odklopite vsakdanje skrbi ter se sprostite in samo uživajte. Podarite si edinstven gorski oddih, ki bo v vaših srcih ostal za vse življenje.

Na voljo vam je 5 glamping hišic za 2 osebi (skupaj 10 ležišč) in družinski glamp za 5 oseb

Več informacij:
www.cvet-gora.si
www.kamp-jezersko.si/

FACEBOOK: Cvet Gora - Jezersko

INSTAGRAM: Cvet gora Jezersko

Družina Rebolj
Tanja&Jure&ŽivaCopyright 2024, Izdelava MMstudio