TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno


Nastanitve
Apartmaji v Hiši Kocka

Zgornje Jezersko 112, 4206 Zgornje Jezersko

GSM: +386 (0)41 857 940
E- MAIL: apartmaji@kocka-jezersko.si

Več o nastanitvi
Apartmaji v Hiši KOCKA so opremljeni in pripravljeni za vsakega gosta z željo, da bi se pri nas počutili prijetno in domače. Gostje imajo na voljo pet apartmajev v različnih barvah, brezplačen brezžični internet in zunanje parkirišče. Vsak apartma ima kuhinjo, ki je popolnoma opremljena, ter kopalnico. Gostoljubnost in pozitivna energija se čuti v celi hiši. Spodnji prostori so odlični za večje družbe, po dogovoru je na voljo skupna soba za druženje. Poseben poudarek dajemo na dobro počutje, drobne malenkosti, pozitivno energijo in čistočo.

Tradicija oddajanja sob je že od obdobja po prvi svetovni vojni, ko je bila v hiši tudi jezerska žandarmerija. Ob prenovitvi leta 2000 smo ohranili prvotno podobo stare hiše ter jo poimenovali Hiša KOCKA.

Hiša KOCKA je ob glavni cesti med centrom Jezerskega in Planšarskim jezerom ter ima idealno lokacijo za odhod v bližnje gore in ogled vseh jezerskih znamenitosti.

Več informacij:
www.apartmaji.kocka-jezersko.si


Šenkova domačija

Zg. Jezersko 140, 4206 Zg. Jezersko

GSM: +386 (0)41 467 008 
E- MAIL: info@senkovadomacija.si

Več o nastanitvi
Šenkova domačija je ena najstarejših kmečkih domačij na območju in je arhitekturno ohranila tipično podobo takratnega časa. Domačija se nahaja v bližini cerkve sv. Andreja v Ravnem. V prenovljeni preužitkarski hiši sta v starem stilu urejena dva apartmaja za 4 osebe, ki nudita posebno izkušnjo bivanja. Ponudbo nastanitve v apartmajih in sobah zaokrožata domača kulinarika in možnost uporabe finske savne v kleti stilsko urejene stavbe.

Več informacij:
www.senkovadomacija.siStudio apartma - Center

Zg. Jezersko 82, 4206 Zg. Jezersko

GSM: +386 41 32 31 32
E- MAIL: sind.slo@gmail.com 

Več o nastanitvi

Popolnoma novo opremljen apartma v strogem centru Jezerskega, lahko sprejme 2 + 1 osebi in bo navdušil vse, ki želijo imeti v neposredni bližini vse , kar potrebujejo za čudovit dopust v osrčju gora in je hkrati umaknjen od glavne prometnice.

V krogu 50m je gostom na razpolago: TIC Jezersko, trgovina, pošta, zdravstveni dom, lekarna, ograjeno otroško igrišče….

Iz apartmaja se odpira čudovit pogled na pobočja Kamniško-Savinjskih alp, ter je odlično izhodišče za številne aktivnosti, ki jih obiskovalcem ponuja ta čudovita gorska vasica.

Studio apartma-Center, obiskovalcem lahko ponudi popolnoma opremljeno kuhinjo, WC-kopalnico, spalno nišo z zakonsko posteljo, dnevni kotiček z raztegljivim kavčem 140x200, TV, ter brezplačni Wi-fi.

Apartma Vila Kočna

Zgornje Jezersko 80, 4206 Zgornje Jezersko

GSM: +386 (0)51 368 837
E- MAIL: skufca.tina@gmail.com

Več o nastanitvi

Nastanitev Apartma Vila Kočna se nahaja v centru Jezerskega in nudi razgled na vrt, teraso ter verando. Ta apartma ponuja vrt, predel za peko na žaru, brezplačen Wi-fi, in brezplačno zasebno parkirišče.

Apartma z balkonom in pogledom na gore ima spalnico, dnevno sobo, TV z ravnim zaslonom, opremljeno kuhinjo s hladilnikom in s pomivalnim strojem ter kopalnico s prho. V apartmaju imate na razpolago brisače in posteljnino.


Copyright 2024, Izdelava MMstudio