TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

01.10.2019

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

SOBOTNA JOGA S POLONO


SOBOTNA JOGA S POLONO, 16.11.2019 - DVORANA KOROTAN


8.00 - 9.30 - Poživilna jutranja vadba joge z dihalnimi vajami in meditacijo.

Vadba se bo osredotočala na povezovanje diha z gibanjem, tekoče in dinamično bomo prehajali med položaji, t.i. asanami, s poudarkom na zavedanju telesa, moči in gibljivosti ter hkrati vključili elemente hatha joge: dihalne tehnike oz. pranayame, poglobljeno relaksacijo in meditacijo.

 

Na voljo je 8 prostih mest.

 

18.00 - 20.00 - Sprostitvena joga in zvočna kopel z gongi in tibetanskimi skledami

Začeli bomo s kratko, zelo nežno vadbo joge, kjer bomo svoje telo in um sprostili, rahlo razgibali in ga pripravili na drugi del - zvočno kopel. 

Kaj je zvočna kopel?

S pomočjo holističnih inštrumentov - tibetanski posod, gongov, školjke, didgeridoo-ja in drugih manjših instrumentov, dosežemo sozvočje, ustvarja se mnogo nad tonov in pod tonov, telo se odpre sprejemanju subtilne energije. Leva in desna polovica možganov se uravnovesita, um utihne, obmiruje. Tako se iz zavesti pomikamo v podzavest, v stanje, ki ga lahko imenujemo »budno sanjanje« - to stanje omogoča osvobajanje strahov, negativnih miselnih in vedenjskih vzorcev, karme, blokad, težkih, nizkih, neljubečih energij. Kopel celicam pomaga, da se povrnejo na izvorno kodo in se posledično lažje regenerirajo. 

 

Na voljo je 8 prostih mest.

 

CENA :

Jutranja joga z meditacijo - 10€ 

Sprostitvena joga in zvočna kopel - 20€

Obe delavnici skupaj - 27€

Obvezne prijave na zivjo@jogaspolono.com.

 

https://www.jogaspolono.com/o-meni

 

Copyright 2024, Izdelava MMstudio