TIC Jezersko
+386 (0)4 25 45 140
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

UporabnoNovice in dogodkiSplošne informacije

10.12.2021

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

Prometni režim v Ravenski kočni in okolici Planšarskega jezera


Dragi obiskovalci, za prijetnejše in varnejše koristenje zimskih radosti na Jezerskem, je na območju Ravenske kočne preko zimske sezone in predvsem vikendov ponovno vzpostavljen spremenjen prometni režim. Prosimo vas, da upoštevate prometno signalizacijo in navodila redarjev.

Obisk Ravenske kočne
Promet v ledeniško dolino Ravenske kočne v zimskem času ni več dovoljen in se zaključi ob lovskem domu. Pot v dolino lahko nadaljujete peš in sledite smerokazom za novo peš pot, ki vodi do tovornih žičnic. Tematska sprehajalna pot v dolino Ravenske kočne je v zimskem obdobju zaprta. Vse pohodnike naprošamo, da ne hodijo po urejenih tekaških progah in vodijo pse na vrvicah. Vsi pohodniki in smučarji-tekači (obiskovalci Parka Jezersko) lahko parkirate na novih brezplačnih parkiriščih P5, ki so označeni na priloženi karti.

Planšarsko jezero
Vsi sprehajalci, obiskovalci drsališča in sankališča parkirate na parkiriščih ob Planšarskem jezeru (parkirišča P2). Tudi na tej lokaciji parkiranje ni plačljivo, zaračunava pa se uporaba tekaških prog, drsališča in sankaške proge. Promet okrog jezera bo urejen krožno v skladu z navodili redarjev.

Copyright 2022, Izdelava MMstudio