TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

22.05.2021

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

Poziv ponudnikom domačih izdelkov za predstavitev ponudbe


Spoštovani, 

naraščajoče število obiskovlacev Jezerskega in trend povpraševanja po domačih izdelkih je spodbudil tudi povečanje števila ponudnikov, kar nas izredno veseli. 

V prihodnje želimo tovrstno povpraševanje še spodbuditi in pestro ponudbo domačih izdelkov z Jezerskega podrobneje predstaviti na naših info materialih (internetna stran, tiskovine, družbena omrežja...). Zato vabimo vse ponudnike, ki vas tovrstna predstavitev zanima in imate registrirano dejavnost, da se podrobneje predstavite in nam pošljete: 

- 1-3 fotografijo vaše ponudbe ali logotip 

- kontaktne podatke: naziv, naslov, telefon, internetna stran (v kolikor na voljo) 

- odpiralni čas (v kolikor izdelke prodajate zgolj po predhodnem naročilu, le to pripišite) 

Vaše izdelke, ki ne zahtevajo posebnega shranjevanja, lahko ponudite tudi v Turistično informacijskem centru. Na voljo vam je več načinov sodelovanja (predhodni odkup, konsignacija). Za podrobnosti nas kontaktirajte na tic@jezersko.si ali pa nas pokličite na mobitel številko 

 051 219 282. 

Rok za oddajo materialov je 25.5.2021. 

Predstavitev vaše ponudbe je načeloma brezplačna, vas pa spodbujamo da podprete naša skupna prizadevanja po boljši promociji Jezerskega s tem, da se včlanite v Turistično društvo (20 EUR). Za podrobnosti o članarini nas lahko kontaktirate na td@jezersko.si. 

Za TIC Jezersko in TD Jezersko pripravila Rok Teul in Aleš Petek 

Copyright 2024, Izdelava MMstudio