TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Galerija V medijih

Uporabno



Novice in dogodki



Splošne informacije

24.06.2022

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

Organizirani izletniški prevozi okoli Kamniško-Savinjskih Alp



Izlet iz Kamnika na Jezersko, iz Preddvora v Logarsko dolino ali iz Luč na Krvavec vam že lani ni povzročal nobenih logističnih težav in tudi letos bo temu tako, če se boste le odločili za tovrstno potovanje. V dopoldanskih urah vas bo prevoz odpeljal v eno smer, popoldan pa se boste vrnili v obratni smeri do izhodiščne destinacije.
 
Potniki bodo lahko dostopali do prevoza na naslednjih postajah (zjutraj bo potekala vožnja v eno smer in popoldne v drugo): Kamnik - avtobusna postaja, Apno, Gondola Krvavec, Cerklje center, Preddvor jezero, Jezersko – avtobusna postaja pri Občini, Jezersko – avtobusna postaja pri jezeru, Logarska dolina Plesnik, Solčava – Center Rinka, Luče – avtobusna postaja, Podvolovljek – Sv. Anton, Kranjski Rak, Kamniška Bistrica - Kamnik - avtobusna postaja. 

Prevoz bo organiziran od 25.6.2022 do 31.8.2022, vsak dan dvakrat, razen v ponedeljkih, ko prevoza ne bo. Cena prevoza se giblje med 4 in 9 evrov. Rezervacije sedežev so možne en dan pred odhodom do 16. ure na lokalni TIC točki ali na telefonski številki 040 890 105. Ure prevoza se bodo prilagajale potrebi oz. povpraševanju potnikov.

Uporabljajte prijaznejšo možnost prevoza in se s prijatelji, družino ali znanci po prelepi pokrajini Kamniško–Savinjskih Alp popeljite z organiziranim prevozom. 












Copyright 2024, Izdelava MMstudio