TIC Jezersko
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Kratke sprehajalne poti Dolge sprehajalne poti Razgledi-test Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

UporabnoNovice in dogodkiSplošne informacije

Park Jezersko , 4206 Zgornje Jezersko
29.01.2022

Dodatne informacije

TIC Jezersko
TEL: +386 51 219 282
E-MAIL: tic@jezersko.si

26. TURNOSMUČARSKO TEKMOVANJE - 25. MEMORIAL LUKE KARNIČARJA IN RADA MARKIČA


Pred nami je ponovno turnosmučarsko tekmovanje na Jezerskem, ki šteje za SLO pokal, hkrati pa se spominjamo naših prijateljev s katerimi smo skupaj reševali ponesrečene v gorah. V teh časih, ko nas pesti korona virus, imamo pripravljeno novo progo pod visokimi stenami naših gora. Tisti, ki lovijo rezultat bodo bolj pozorni na progo, ostali bomo črpali energijo iz mogočnih sten Ravenske podkočne. Res je lepo v teh dneh na Jezerskem!

Dvig štartnih številk je pri Lovskem domu, štart na vstopni točki tekaških prog, potem malo po tekaških progah, malo po vlakah in poteh do Štularjeve planine. V spustu nazaj po cesti do tovorne žičnice, tu obrne kratka proga proti cilju, dolga gre naprej pod Babo, kjer se obrne in od tu naprej samo še navzdol - smučarska poslastica do cilja na Anclovem.
Časa za prijavo ni veliko! Zadnji dan je 26.1 2022, zato pohite! Vse uredite preko spleta, povezava v razpisu.
Zdravje je na prvem mestu, zato bolni ostanite doma! Zdravi morate izpolnjevati PCT pogoje!

Termini
29.01.2022 ob 09.00

PRIJAVE NA: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSezRGBxX764qs.../viewform

Planinsko društvo Jezersko, organizator
Copyright 2023, Izdelava MMstudio