TIC Jezersko
+386 (0)4 25 45 140
+386 (0)51 219 282
tic@jezersko.si
Domov O Jezerskem Kontakt Koristne info Novice in dogodki Nezahtevne poti Zahtevne poti Jezerska planinska pot Narava Kultura Nastanitve Aktivnosti Kulinarika Gostišča Prireditve Paketi Lokalna ponudba Multimedija V medijih

Uporabno

Z javnim prevozom okoli Kamniško – Savinjskih Alp

Z veseljem sporočamo, da smo v sezono 2021 vstopili s testno vzpostavitvijo krožnega prevoza po Kamniško -Savinjskih Alpah. Tako smo stopili korak naprej k trajnostnemu razvoju destinacije z namenom, da čim bolj zadovoljimo potrebe naših obiskovalcev. 

Izlet iz Kamnika na Jezersko, iz Preddvora v Logarsko dolino ali iz Luč na Krvavec tako ne povzroča več nobenih logističnih težav.

V dopoldanskih urah prevoz odpelje v eno smer, popoldan se vrača v obratni smeri do izhodiščne destinacije. Glede na vozni red si obiskovalec sam izbere, kateri dan bo potoval in v katero smer. Cena prevoza se giblje med 3,00 in 9,00 EUR, odvisno od dolžine relacije in starosti potnika. 

Najprej bomo prevoze izvajali s kombijem. Rezervacije sedežev so možne en dan pred odhodom do 16. ure na lokalni TIC točki, ali na telefonski številki 041 364 864.


Copyright 2021, Izdelava MMstudio